Trea Drost Haarmode, kapsalon in zorgcentrum Parkheem

Trea Drost Haarmode is thuis in Parkheem in Stadskanaal. Tweeënhalve dag per week werk ik in de kapsalon van dit zorgcentrum. Zowel bewoners van Parkheem als mensen van buitenaf kunnen dan op afspraak bij mij terecht voor een prachtige coupe.

Met gevoel, vakkennis en ervaring verzorg ik de kapsels van dames en heren. Ik luister goed naar uw wensen en ben pas tevreden als u dat bent.


U kunt bij Trea Drost Haarmode terecht voor

  • Knippen
  • Permanenten
  • Kleuren
  • Wassen
  • Föhnen
  • Watergolven

Met vakmanschap, plezier en persoonlijke aandacht voor altijd weer een perfect resultaat

Trea Drost Haarmode, de échte kapster

Trea Drost Haarmode is een echte kapster. Ik werk met de klassieke technieken zoals ik die ooit leerde en al tientallen jaren uitvoer. Met vakmanschap en passie voor het kappersvak verzorg ik uw kapsel. Dat begint met heel goed luisteren naar uw wensen. Vervolgens neem ik alle tijd om uw haar perfect te verzorgen, helemaal zoals u dat voor ogen had.